9.8 / 10
βαθμολογία
Πόλεις που εξυπηρετούνται: Αθήνα

Natura Clean

Η εταιρεία Natura clean services με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στον βιοκαθαρισμό στρωμάτων, καναπέδων και σαλονιών, καθώς επίσης και στον καθαρισμό και φύλαξη χαλιών και μοκετών. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά τον βιοκαθαρισμό οικιακών και επαγγελματικών χώρων, χρησιμοποιώντας οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού, σεβόμενοι τον άνθρωπο και τον περιβάλλον και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Κατέχοντας ύψιστη τεχνογνωσία και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό με σύγχρονα συστήματα καθαρισμού, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά κάθε εργασία που μας ανατίθεται, με συμφέροντες προτάσεις και οριστικές λύσεις.

Υπηρεσίες από Natura Clean

Καθαρισμός χαλιών & ταπετσαριών επίπλων
Ο βιο - καθαρισμός καναπέ, πολυθρόνας & σαλονιών είναι μια ανάγκη, που πολλές φορές αμελούμε, κυρίως από άγνοια. Ίσως δεν το γνωρίζετε, αλλά ο χώρος που φέρει το μεγαλύτερο μικροβιακό φορτίο μετά την κρεβατοκάμαρα, είναι το αγαπημένο μας σαλόνι, λόγων των υλικών που συνήθως το συνθέτουν και της συνεχούς χρήσης. Για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη ο βιο καθαρισμός των σαλονιών και των καναπέδων μας μια φορά το χρόνο, γιατί έτσι απομακρύνουμε ένα μεγάλο μικροβιακό φορτίο από το εσωτερικό του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον καθαρισμό στρωμάτων που κοιμόμαστε και είναι ακόμα πιο επικίνδυνα, μια εργασία που μπορείτε φυσικά να συνδυάσετε με τον καθαρισμό καναπέ.
Καθαρισμός ταπετσαριών αυτοκινήτων
Η εταιρεία Natura Clean αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, εξειδικευμένες τεχνικές, οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού και άριστα καταρτισμένο προσωπικό. Ο καθαρισμός σαλονιού του αυτοκινήτου θεωρείται απαραίτητος ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μιας και περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας μέσα σε αυτό. Αναλογικά ο χρόνος παραμονής μας μέσα σε ένα αυτοκίνητο - είτε χρησιμοποιείται σαν εργαλείο δουλείας (όπως πωλητές, οδηγοί ταξι, λεωφορείων κλπ) είτε ως μέσο μεταφοράς για την εξυπηρέτηση των αναγκών της καθημερινότητας - μπορεί να ποικίλει κατά μέσο όρο από 10 ώρες ημερησίως στην πρώτη περίπτωση και 2 ώρες στη δεύτερη.

Σχόλια πελατών