Πρόγραμμα συνεργασίας με την Domestina

Επικοινωνήστε μαζι μας
Τι είναι η Domestina και πως βοηθά την επιχείρησή σας
Η Domestina είναι μια πλατφόρμα που θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε, να διαχειριστείτε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Είμαστε υπεύθυνοι για την προσέλκυση νέων πελατών

Δουλεύουμε με την εταιρική σας ταυτότητα

Λειτουργούμε με τις δικές σας τιμές και τις δικές σας απαιτήσεις

Οι κρατήσεις γίνονται απ' ευθείας στην πλατφόρμα.

Γιατί πρέπει να ενταχθείτε σήμερα στην Domestina

Η Domestina δημιουργήθηκε στο τέλος του 2013. Από τότε και κάθε μέρα, προσπαθούμε να καταστήσουμε την επιχείρησή μας ακόμα πιο αποτελεσματική και αυτόνομη. Καταφέραμε να αποκτήσουμε εξαιρετικό πελατολόγιο, στο οποίο θέλουμε να προσφέρουμε κάτι περισσότερο από απλή καθαριότητα σπιτιού. Αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε σε αυτό που κάνουμε καλύτερα - να ορίσουμε διαδικασίες και να προσελκύσουμε νέους πελάτες, την παροχή των υπηρεσιών την εμπιστευόμαστε στους έμπειρους συνεργάτες μας.
Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε τις καλύτερες εταιρείες καθαρισμού σε ένα σημείο και όλοι μαζί να πάμε ένα βήμα μπροστά.

Vladislav Simov
Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής

Τι θα αποκτήσετε
Ποιοτικό πελατολόγιο

Πελάτες που ξέρουν τι θέλουν, που αναζητούν την καλύτερη εξυπηρέτηση και που είναι έτοιμοι να πληρώσουν για αυτήν

Μηδενικά έξοδα διαφήμισης

Μην ασχολείστε πια με τις διαφημίσεις σε Google, Facebook, κλπ. Εμείς θα διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες θα κάνουν κράτηση των υπηρεσιών σας και να είστε σίγουροι ότι θα θελήσουν να επιστρέψουν

Βαθμολογία

Κάθε πελάτης θα αξιολογεί τις υπηρεσίες σας. Θα επιλέγεστε με βάση την ικανοποίηση του πελάτη και όχι με βάση το πόσο καλή είναι η ιστοσελίδα σας

Τι προσφέρει η πλατφόρμα
thumbs-up
Πρόσβαση στο σύστημα διαχείρισης

Πρόσβαση στο περιβάλλον διαχείρισης μέσω του οποίου, μπορείτε να διαχειριστείτε πληρωμές, κρατήσεις, σχόλια πελατών, άδειες προσωπικού και πολλά άλλα.

arrows
Εταιρικός ιστότοπος

Προαιρετικά η ιστοσελίδα της εταιρείας σας ως υποτομέας του domesitna.gr. Είναι ιδανικό για εταιρείες που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν όλο το κόστος και την πολυπλοκότητα της διατήρησης της δικής τους ιστοσελίδας.

heart
Βέλτιστες πρακτικές

Συμβουλές για την καλύτερη δομή του εργατικού δυναμικού και το πρόγραμμά του, ώστε να μεγιστοποιηθεί η απασχόληση.

Βραβεία και αναγνωρίσεις

Η Domestina εκτιμάται ιδιαίτερα στον επιχειρηματικό κόσμο με πολυάριθμες υποψηφιότητες και βραβεία, μεταξύ των οποίων: τα βραβεία Forbes Business: Best Startup Business 2014 και 2015, Βραβεία εξέλιξης: Best Customer Experience 2016, Best Electronic Market 2016, Best Design Aesthetic 2016.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους όρους και τις απαιτήσεις