Το καθάρισμα είναι εύκολο
1
0
1
5
1
5
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ DOMESTINA

Καθαρισμός μπάνιου

Λεπτομερής καθαρισμός με επαγγελματικά απορρυπαντικά και εξοπλισμό

  • Καθαρισμός όλων των επιφανειών από άλατα και μούχλα
  • Απολύμανση λεκάνης και μπιντέ
  • Καθαρισμός όλων των δυσπρόσιτων επιφανειών
  • Καθαρισμός όλων των αρμών πλακιδίων
  • Καθαρισμός της μπανιέρας ή της καμπίνας ντους

Μετά από κάθε χρήση, το μπάνιο είναι γεμάτο με υγρασία που εισχωρεί στα πλακάκια και δημιουργεί ένα κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων. Αυτά συσσωρεύονται γρήγορα, στα δυσπρόσιτα μέρη και προκαλούν λεκέδες και κακές οσμές. Μη συμβιβάζεστε - χρησιμοποιείστε επαγγελματικό καθαρισμό μπάνιου τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο έως τρεις μήνες.

Προνόμια
Κάντε κράτηση online για συνεργεία καθαρισμού με τις υψηλότερες βαθμολογίες
Τελική τιμή χωρίς επίσκεψη εκτίμησης
Αξιολογήστε την υπηρεσία

Ποιο είναι το κόστος;

Η τιμολόγηση βασίζεται στον αριθμό των μπάνιων και στον αριθμό ξεχωριστών WC. Τα μπάνια χωρίζονται ανα μέγεθος σε δύο κατηγορίες - κάτω από 5 και πάνω από 5 τ.μ.. Όταν κάνετε μια κράτηση, θα κάνετε κλικ πόσα μπάνια και WC θέλετε να καθαριστούν και στο επόμενο βήμα θα δείτε την τελική τιμή.

Πόση ώρα χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η υπηρεσία;

Ο καθαρισμός διαρκεί κατά μέσο όρο μεταξύ 1 και 2 ωρών, ανάλογα με τον αριθμό των μπάνιων και των WC, καθώς και το πόσο λερωμένα είναι. Φυσικά, η κράτηση επιπλέον υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, όπως ο καθαρισμός χαλιών και ταπετσαριών επίπλων, μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια της επίσκεψης.

Πώς να επιλέξετε ένα συνεργείο καθαρισμού;

Εάν δεν έχετε χρόνο, είναι πιο εύκολο να εμπιστευτείτε τις προτάσεις της πλατφόρμας. Όταν βλέπετε τη λίστα των εταιριών, η πρώτη θα φέρει το εικονίδιο "Προτεινόμενη Επιλογή". Η Domestina διαθέτει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τις εταιρείες και βασισμένη σε διάφορα κριτήρια, καθορίζει ποια είναι η καταλληλότερη εταιρεία για την συγκεκριμένη υπηρεσία. Τα κριτήρια περιλαμβάνουν τόσο την τιμή όσο και τη διαθεσιμότητα, τον επαγγελματισμό και πολλά περισσότερα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις
εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 και 18:00