Το καθάρισμα είναι εύκολο
1
0
1
5
1
7
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ DOMESTINA

Καθαρισμός κουζίνας

Φούρνος, απορροφητήρας, εστίες, ψυγείο και φούρνος μικροκυμάτων με επαγγελματικά απορρυπαντικά

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τον καθαρισμό:

  • Φούρνων και εστιών
  • Απορροφητήρα
  • Φούρνου μικροκυμάτων
  • Ψυγείου

Οι εταιρείες καθαρισμού χρησιμοποιούν επαγγελματικά απορρυπαντικά και εργαλεία, τα οποία είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από τα απλά, ώστε με μία μόνο εφαρμογή να αφαιρούν ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες.

Προνόμια
Κάντε κράτηση online για συνεργεία καθαρισμού με τις υψηλότερες βαθμολογίες
Τελική τιμή χωρίς επίσκεψη εκτίμησης
Αξιολογήστε την υπηρεσία

Ποιο είναι το κόστος;

Οι εταιρίες ορίζουν τις τιμές τους στην πλατφόρμα της Domestina. Η τιμή μπορεί να εξαρτάται από τη ποιότητα των απορρυπαντικών που χρησιμοποιούν ή ακόμα και από την τεχνογνωσία της εταιρείας και τη δεξιότητα του συνεργείου. Συγκρίνετε τις προσφορές κάνοντας κλικ στο "Δείτε τις τιμές".

Τι περιλαμβάνεται στον καθαρισμό του φούρνου και των εστιών;

Τα υπολείμματα στις εστίες καθαρίζονται με επαγγελματικά αντι-λιπαντικά απορρυπαντικά ( τα περισσότερα αφήνουν οσμή ενός επαγγελματικού προϊόντος καθαρισμού για αρκετές ώρες ). Ο φούρνος καθαρίζεται εσωτερικά και εξωτερικά.

Τι περιλαμβάνεται στον καθαρισμό του απορροφητήρα;

Τα υπολείμματα στο εξωτερικό καθαρίζονται. Τα φίλτρα αφαιρούνται και καθαρίζονται, το κιβώτιο φίλτρου καθαρίζεται και στη συνέχεια όλα επανασυνδέονται.

Τι περιλαμβάνεται στον καθαρισμό του φούρνου μικροκυμάτων;

Ο φούρνος μικροκυμάτων καθαρίζεται, εξωτερικά από ίχνη χρήσης και κατάλοιπα τροφίμων και εσωτερικά η περιστρεφόμενη βάση αφαιρείται και καθαρίζεται όπως και τυχών υπολείμματα τροφίμων και λεκέδες.

Τι περιλαμβάνεται στον καθαρισμό του ψυγείου;

Το ψυγείο πρέπει να είναι άδειο πριν από τον καθαρισμό και να αφαιρεθούν όλοι οι μαγνήτες. Το ψυγείο καθαρίζεται από έξω προς τα μέσα. Ο καταψύκτης αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο, όμως ο πάγος δεν καθαρίζεται, για βέλτιστο αποτέλεσμα, συνιστάται η απόψυξη εκ των προτέρων.

Σχόλια

Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, θα έχετε τη δυνατότητα να σχολιάσετε και να αξιολογήσετε τον επαγγελματισμό του παρόχου. Η βαθμολογία σας θα επηρεάσει τη γενική βαθμολογία της εταιρείας, και τα σχόλιά σας θα είναι ορατά σε όλους τους μελλοντικούς χρήστες.

Πώς να επιλέξετε ένα συνεργείο καθαρισμού;

Με βάση πολλαπλά κριτήρια, που αντιπροσωπεύουν τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την τεχνογνωσία και την αποδοτικότητα, η Domestina παρέχει προτεινόμενη επιλογή . Όταν ξεκινήσετε τη διαδικασία της κράτησης, θα δείτε την προτεινόμενη εταιρεία στην πρώτη θέση της λίστας εταιρειών.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις
εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 και 18:00