Το καθάρισμα είναι εύκολο
1
0
1
5
1
7
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ DOMESTINA

Καθαρισμός παραθύρων

Καθαρισμός τζαμιών, κουφωμάτων και παντζουριών με χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και απορρυπαντικών

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τον καθαρισμό:

  • Παράθυρα ( διπλής όψης ) και κουφώματα:
  • Παντζούρια

Οι πάροχοι υπηρεσιών στη Domestina εργάζονται με επαγγελματικά απορρυπαντικά και μηχανήματα και είναι πιο αποτελεσματικοί στην εργασία τους από ό,τι ο μέσος επαγγελματίας. Η καλή προετοιμασία, ο εξοπλισμός και η σωστή τεχνική αποτελούν προϋπόθεση για εξαιρετική εργασία χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς κίνδυνο.

Προνόμια
Κάντε κράτηση online για συνεργεία καθαρισμού με τις υψηλότερες βαθμολογίες
Τελική τιμή χωρίς επίσκεψη εκτίμησης
Αξιολογήστε την υπηρεσία

Ποιο είναι το κόστος;

Κάθε εταιρεία στην πλατφόρμα, μπορεί να έχει διαφορετικές χρεώσεις ανάλογα με τα απορρυπαντικά, τα εργαλεία και τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί, τι βαθμολογία έχει και πόσο μεγάλη είναι η ομάδα τους. Αφού επιλέξετε τα παράθυρα που θέλετε να καθαριστούν, η Domestina θα σας εμφανίσει τις τιμές και όλους τους παρόχους που εξυπηρετούν στην περιοχή σας.

Μπορεί να γίνει κράτηση για μεγάλο επαγγελματικό κτίριο;

Οι υπηρεσίες για επαγγελματικούς χώρους δεν είναι ακόμα διαθέσιμες online. Παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@domestina.gr με τις ανάγκες σας και θα προσπαθήσουμε να σας βρούμε λύση.

Σχόλια

Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, θα έχετε τη δυνατότητα να σχολιάσετε και να αξιολογήσετε τον επαγγελματισμό του παρόχου. Η βαθμολογία σας θα επηρεάσει τη γενική βαθμολογία της εταιρείας, και τα σχόλιά σας θα είναι ορατά σε όλους τους μελλοντικούς χρήστες.

Πώς να επιλέξετε ένα συνεργείο καθαρισμού;

Η πιο εύκολη λύση είναι, να επιλέξετε την Προτεινόμενη Επιλογή από την Domestina. Η πλατφόρμα, βασισμένη σε πολλαπλά κριτήρια όπως η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία, μπορεί να καθορίσει την καλύτερη επιλογή για τον καθαρισμό.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις
εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 και 18:00

Πόλεις στις οποίες είναι διαθέσιμη η υπηρεσία